3 Aralık 2013 Salı

Kapadokya Balon Turuna Katılmayı Unutmayın





Balon Turu

Balon gezileri ile Kapadokya bölgesinin muhteşem vadilerini ve peri bacalarını gökyüzünden izleyebilirsiniz! Sabaha karşı kalkacak balon turu ile güneşin doğuşunu ve Kapadokya’nın güzelliklerini izleyecek, doğanın uyanışına tanık olacaksınız.

Program:

Sabah erken saatlerde kaldığınız otellerden alınarak uçuş alanına getirilirsiniz ve çay, kahve, kurabiye vs ikram edilerek diğer misafirlerle kaynaşma sağlanır. Daha sonra o gün için belirlenen kalkış alanına gidilir. Kalkış alanına ulaştığımızda, balonların son hazırlıkları yapılırken bir güvenlik brifingi verilir ve sonra da sepetlere binilip ve havalanırız.

Uçuş esnasında 3 ila 20 kilometrelik bir mesafe yol alırız. Bu tamamen muhtelif irtifalarda karşılaştığımız rüzgârların hızına bağlı bir durumdur. Uçuş boyunca pilotumuz balonun irtifasını bir ağaç boyundan tutun da birkaç yüz metreye varan yüksekliklere kadar değiştirecektir. Bu yüksekliklerde Kapadokyanın eşsiz manzarasını çok farklı bir açıdan seyretme imkanı bulursunuz. Ama yükseklik ne olursa olsun sıcak hava balonu ile uçuş gerçekten de benzersiz bir deneyimdir.

Detaylı Bilgi için Kapadokya Travel Sitesinin Balon Turu sayfasını ziyaret edebilir ve Rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Kapadokya Bölgesinin en profesyonel balon pilotlarıyla sizleri uçuruyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder